Met veel trots kunnen we hier vermelden dat op zaterdag 7 september j.l. onze Hoofdinstructeur Jaap is gepromoveerd tot 4e Dan Zwarte Band Kenpo Karate!

In een maar liefst 4 uur durende en bijzonder intensieve test, diende Jaap zijn kennis en kunde te demonstreren van Kenpo Karate. Zo moest Jaap een uitgebreide reeks vormen en technieken met een hoge moeilijkheidsgraad laten zien aan de board van examinatoren. Deze board bestond uit hoog gegradueerde kopstukken uit de wereld van Kenpo Karate (Manon Aben, Erik Branger en Marco Jansen) onder aanvoering van Hans Hesselmann, 10e Dan.

Hans, grondlegger van het systeem Kenpo Karate in Nederland en stichter van de school in Utrecht die wij als SKKU hebben voortgezet, nam het initiatief voor deze test. Hiermee wilde Hans zijn waardering uiten aan een aantal instructeurs die door de jaren heen trouw zijn gebleven aan zijn traditie en hier ook een substantiële bijdrage aan hebben toegevoegd.

Jaap volbracht de test met andere kandidaten en waarmee hij in het roemrijke verleden van het Jansveld vaak heeft getraind en dat gaf het resultaat een extra glans.

Jaap, van harte gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal in jouw Weg van de Martial Arts! Al jarenlang weet jij, week in week uit, als leraar inspirerende lessen te verzorgen. Buiten de lessen om ben jij een bindende figuur als voorzitter van onze stichting en als aanjager van het maandelijkse ****-alarm. De promotie tot 4e Dan zwarte Band Kenpo Karate is dan ook zeer verdiend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.